Rondleiding Amsterdam - Scholierentour

In samenspraak met vele schoolgroepen hebben we voor scholieren een leuke en afwisselende tour ontwikkeld door de bruisende historische binnenstad van Amsterdam.Tijdens deze rondleiding combineren we geschiedenis en actualiteiten van Amsterdam met thema's die interressant zijn voor een jong publiek.

Tijdens deze rondleiding geven we een uitgebreide introductie op Amsterdam. De excursie speelt zich af in het oude middeleeuwse hart van de stad, waarbij we ook een bezoekje brengen aan de Schuttersgalerij van het Amsterdam Museum en het bijzondere Begijnhof. De route is zeer afwisselingsrijk!

Er is een kortingstarief voor grote groepen en tegen korting kunnen jullie aansluitend een rondvaart door de grachten reserveren.

Jullie horen natuurlijk alles over typisch Amsterdamse fenomenen zoals de woonboten en talloze kleine bootjes in de grachten, de honderdduizenden fietsen, de zwarte en scheefgezakte huizen, de waterhuishouding, het drugsbeleid, de onstaansgeschiedenis van de stad enz. Aan het eind van de excursie geven we met alle plezier tips over waar je betaalbaar uit eten kunt, waar je leuk kunt winkelen en uit kunt gaan.

De rondleidingen worden op een losse manier gepresenteerd en komen tot stand in samenspel met de groep.

 

Bijzonderheden rondleiding Scholierentour:

Tijdsduur: 1,5 uur.

Tarief: 15 – 30 personen: €9,50 pp+ 21% btw. Vanaf 30 personen (2 gidsen): €8,50 per persoon + 21% Btw. Wij werken met betaling op voorfactuur, u kunt niet betalen via de cultuurkaart. 

Maximale leeftijd: 21 jaar.

Mogelijke talen: Nederlands, Engels, Duits.

Vertrekplek: Stationsplein, voor de ingang van het Visitor Centre tegenover CS Amsterdam.

Vertrektijd: in overleg.

 

Informatie / offerte bij Local Experts Amsterdam

Heer2
Mevrouw
Tour: Rondleiding Amsterdam - Rondleiding Amsterdam - Scholierentour
* verplichte velden