Fietsen in Amsterdam - Amsterdam Off-track

Fietsen in Amsterdam! Bent u benieuwd naar de wat onbekendere gebieden van Amsterdam, buiten de grachtengordel en de bekendere wijken om? Dan is de fietsexcursie 'Amsterdam off-track' iets voor u.

We nemen u bijvoorbeeld mee naar het oosten van de stad en fietsen langs de molen 'De Gooyer' en de Amsterdamse bierbrouwerij 'Brouwerij 't IJ', door de groene Plantagebuurt met Artis, het Oude Entrepotdok en langs statige 19e eeuwse huizen, naar de multiculturele Pijp met de Albert Cuyp markt of als u wilt naar het westen van Amsterdam naar de prachtige rijtjes gerestaureerde pakhuizen op Prinsen- Realen- en Bickerseiland.

De mooie, onbekendere delen van Amsterdam liggen vaak op enige afstand van elkaar, waardoor ze alleen met de fiets zijn te bereiken. De Amsterdam off -track tour is dan ook een sportieve tocht waarin u veel fietst en veel ziet.

In overleg met uw gids kunt u aangeven naar welke buurt(en) uw voorkeur eventueel uitgaat omdat niet alles in de beschikbare tijd mogelijk is. Mocht u geen speciale voorkeur hebben laat u dan verrassen tijdens onze veelzijdige 'Amsterdam off-track' fietstocht!

Bijzonderheden fietsexcursie 'Amsterdam Off-track':

Tijdsduur: 2,5 uur.

Tarief: 1-10 personen minimale groepsprijs van  €150,- + fietshuur p.p. excl. 21% btw. Vanaf 10 personen €15,00 p.p. + fietshuur: €7,00 (terugtraprem) of €8,50 (handrem) p.p, exclusief 21% btw.

Mogelijke talen: Nederlands, Engels, Duits.

Vertrekplek: ingang Visitor Centre, Stationsplein 10 tegenover CS Amsterdam.

Vertrektijd: naar wens in overleg.

Informatie / offerte bij Local Experts Amsterdam

Heer2
Mevrouw
Tour: Rondleiding Amsterdam - Fietsen in Amsterdam - Amsterdam Off-track
* verplichte velden