Stadswandelingen Amsterdam - Gastenboek


 

Nogmaals hartelijk dank voor de ontzettend leuke en kundige begeleiding tijdens de rondvaart gisteren! Ook de leden van de bewonerscommissies hebben een fantastische middag gehad en waren er zeer over te spreken. Gegroet

Dhr. Klooster, Amsterdam

Wij hebben gisteren met veel plezier aan jullie architectuur en stedenbouwexcursie langs Java, KNSM-eiland, Sporenburg en Borneo deelgenomen.Onze groep - 14 medewerkers van Stadswerk Gemeente Sneek (afdeling Ontwikkeling en Realisatie) bestaande uit architecten, stedenbouwkundigen, verkeerskundigen en weg- en waterbouwkundig ingenieurs - heeft zowel een leerzame middag als een gezellige middag gehad.

Tonny Douma

Bedankt nog voor de geweldige wandeling! Zodra Papen-Realen-Prinschen eiland in het programma zitten hoor ik het graag! Veel groeten,

Mw. van Eisden.

Hallo, Bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor de super avond die we hebben gehad!!!! Het eten was zeeer goed en de excursie was super!!! Wat een leuke toffe vent die Roel, hij heeft ons echt de hele avond bezig gehouden, tot we naar de trein gingen!!!! Wij zullen jullie zeker aanraden bij andere personen. Groeten van ons allemaal en een dikke kus aan Roel.

Ingrid

We hebben enorm genoten van jullie vaar- en wandelprogramma de Verborgen Stad. Al uit het telefonisch contact bleek dat jullie enthousiast meedenken en dat jullie je verdiepen in de groep.(…) bedankt voor het leuke arrangement en jullie betrokken en enthousiaste begeleiding. Jullie gaan hier zeker nog veel succes mee krijgen en wij komen graag een keer bij jullie terug. Tot snel!

Mw Faasse, namens het CMC

 

Kijk voor meer reacties op hoofd website www.local-experts.com